Aarhus Vand

Vi benytter UKON til flere opgaver indenfor strategiimplementering og organisationsudvikling. Vores samarbejde med UKON er på alle måder godt. De er utrolige dygtige og fagligheden er høj.  Jeg værdsætter, at UKON er et mangfoldigt konsulenthus, der både rummer den menneskelige og faglige profil. Uanset hvilken konsulent de sender, så passer de bare ind. De kunne næsten være medarbejdere.

UKON har gennem hele forløbet været gode til at udfordre os og komme med kvalificerede nye inputs, som de havde med i baggagen fra tidligere projekter. Det kunne vi ikke selv gøre. Det betyder rigtig meget at have professionalisme og fagekspertise med i vores organisationsudviklingproces. Jeg ser det som en fordel at anvende eksterne konsulenter, således at vi som organisation både kan drage nytte af deres viden og samtidigt kan blive udfordret.

UKON er dygtige til at stille med konsulenter, som har den bedste faglige profil i forhold til den konkrete opgave der skal løse – det synes jeg er utroligt meget værd. De er gode til at fornemme den organisation, som de samarbejder med, og formår at skabe den nødvendige dialog – både med lederne, men også i forhold til medarbejderne, og det er guld værd. Den gode dialog skaber en fortrolighed imellem os, som gør, at vi stoler på hinanden.

Lars Schrøder
Adm. direktør, Aarhus Vand

Tilbage til: Kundecases