Folketinget

Leverance: Ledelsesteamudvikling

Jeg har oplevet samarbejdet med UKON meget positiv og professionelt. De er særligt gode til at sætte sig ind i vores problemstillinger og at holde fokus på de konkrete problemstillinger. Og så anvender de aldrig et standart produkt.

Det jeg særligt sætter pris på ved UKON er den tid de bruger på forberedelsesfasen – de undersøger og laver et program der bare passer til vores behov. De får et kendskab til organisationen, vores situation og vores udfordringer.

Den konsulent, jeg har samarbejdet med, vil jeg betegne som en dygtig proceskonsulent – der er fremdrift i det og man når det man har sat sig for.

Min vurdering er at UKON har den faglighed der skal til. Jeg tror jeg ville sige at de er rigtig dygtige til at arbejde med de udfordringer vi har – en god metodisk tilgang. Ingen metervare. Så alt i alt – gode metoder og godt udgangspunkt.

De holder ikke de der store forkromede oplæg men tilpasser det til os – lytter først og tilpasser så – og blandet andet derfor vil vi gerne samarbejde med UKON om lederudvikling igen.

Lis Grønnegård Rasmussen
Udvalgschef, Folketinget

Tilbage til: Kundecases