Nadiro

Leverance: Organisations – og medarbejderudvikling

Nadiro A/S (ejet af A.P.Møller-Mærsk A/S og Svendborg Skibshydraulik Holding A/S)

Samarbejdet med UKON gør, at vi står langt bedre rustet til den vækst, vi er i gang med. Strukturelle ændringer og en styrket organisation er en klar værditilvækst for vores forretning”.

Forløbet startede med, at UKON foretog en kvalitativ analyse igennem en række interview, fulgt op af 3 arbejdsseminarer for samtlige ledere og medarbejdere. Imellem seminarerne har alle bidraget til at implementere de indsatser, der har flyttet os. Derudover har der været coaching og sparring til ledelsen.

UKON forstår hurtigt udgangspunktet og hvilke indsatser, der skal til for at ruste os til vækst. De har professionelt designet og gennemført forløbet i tæt samarbejde med os. Den enkelte er blevet mødt ved sit udgangspunkt. Det har betydet, at alle er blevet styrket til at samarbejde mere effektivt i vores projektarbejde, og vores arbejdsmiljø, ledelse og kommunikation er markant forbedret.

Vi lægger især vægt på den evne, UKON har til at kombinere og forene udvikling af mennesker og forretning samt givet os de værktøjer der skal til for at fastholde den fortsatte udviklingsproces.

Esben Sørensen
Managing Director

Tilbage til: Kundecases