Emil Dahl Mathiasen

Projektkonsulent, kommunikation

  • Bachelor (BA) i Æstetik og Kultur med BA-tilvalg i Humanistisk Organisationsudvikling
  • Studerer kandidatuddannelsen i Retorik ved Aarhus Universitet

For Emil handler kommunikation i al sin enkelthed om forståelse. I det kommunikative arbejde lægger han derfor vægt på en helhedstilgang, hvor sammenspillet mellem afsender, modtager og kontekst skaber forståelsen for, hvordan kommunikationen skal foregå. Emil tror grundlæggende på, at denne tilgang skaber de bedste forudsætninger for, at en virksomhed kan formå at formidle sit ønskede budskab til den modtager, som måtte finde det relevant.

Emil er humanist ind til benet, og derfor er han drevet af en nysgerrighed for at forstå, hvordan vi mennesker handler og interagerer med hinanden. Denne nysgerrighed blev blandt andet udfoldet på hans BA-tilvalg i Humanistisk Organisationsudvikling, hvor han fik et godt kendskab til forskellige retninger indenfor organisationsteori. Denne forståelse for organisationsteori gør han aktivt brug af i sit arbejde hos UKON, da den hjælper ham i arbejdet med at udvikle kommunikation, så virksomhedens identitet og kernebudskaber står stærkere og mere effektfuldt frem.

I sin fritid er Emil en habil cykelrytter, der nyder at udforske de østjyske bakker på den tohjulede. Når de forbrændte kalorier skal fyldes på igen, sker dette gennem Emils anden store passion, der er gastronomi og vin.

Kontakt

+45 86 26 13 66
edm@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter