Kate Holm Sørensen

Chefkonsulent, Partner

  • Uddannet psykolog ved Aarhus Universitet
  • Master i positiv psykologi
  • 20 års konsulenterfaring
  • Speciale: det personlige lederskab, ledelsesteams og organisationsudvikling

Kate arbejder som erhvervspsykolog. Hun har mange års erfaring med at hjælpe organisationer og virksomheder med at styrke og udvikle betingelser for, at mennesker trives, fungerer og præsterer optimalt.

Kate er uddannet cand.psych. ved Aarhus Universitet og har gennem årene gennemført forskellige konsulentuddannelser. Derudover har hun en instruktøruddannelse i Mindfulness og en mastergrad i Positiv Psykologi.

For Kate er det vigtigt at få etableret en stærk samarbejdsrelation. Hun har en personlig, professionel og pragmatisk tilgang i sin opgaveløsning. Hun anerkender og understøtter styrker og ressourcer samt skaber bevidsthed om blinde pletter og mentale barriere. Derudover motivere hun til foretagsomhed og mod til at handle. Fokus er på både at skabe resultater og læring.

Kate bor i Kolding sammen med sin familie. I sin fritid er Kate bestyrelsesmedlem i Koldinghus Erhvervsklub, hvor hun arbejder for at skabe gensidig værdi mellem den lokalhistoriske attraktion, erhvervslivet og lokalsamfundet. Derudover er hun medlem af Advisory Board ved Noorstad, som er en iværksættervirksomhed inden for møbeldesign.

Kontakt

+45 61 77 11 40
khs@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter