Kristen Engelbrecht

Kristen Engelbrecht

Chefkonsulent, Partner

  • Cand. Merc. i Strategi og Ledelse Fra Handelshøjskolen i Aarhus med efteruddannelse fra blandt andet Cranfield University
  • +15 års erfaring som ekstern konsulent
  • Ekstern lektor på Aarhus Universitet
  • Specialer: Ledelses- og organisationsudvikling, strategi, forandringsledelse, projekt- og teamsamarbejde, samt skræddersyede ledelses- og organisationsmålinger

Grundfilosofien i Kristens konsulentarbejde er, at aftaler og løsninger er mest langtidsholdbare, når de kan findes i fællesskab. Han stiller sig derfor åbent og lydhør an, når behov og mulige løsninger i samarbejde afdækkes. Kristen bruger her sine analytiske evner og sit overblik, når mange input skal forenes og omsættes på en praktisk måde. Hans tilgang til gennemførsel af opgaver er kendetegnet ved en opmærksomhed på de vigtige detaljer, samt en kærlighed for den gode planlægning og forberedelse.

Hans stil er faciliterende og i øjenhøjde, hvilket giver gode betingelser for dialog, samt at lave nødvendige justeringer og give plads til det vigtigste undervejs. Han går dog ikke af vejen for at give et godt råd eller være fast, når der er brug for det.

Dette bruger han, når han arbejder med at skabe de nødvendige ryk ind i organisationer og ledelsessystemer, i ledergrupper eller i organisatoriske enheder og mindre teams.

Kristen tiltrådte i 2011 som chefkonsulent i UKON.

Kontakt

+45 60 13 21 52
ke@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter