Lena Uldall

Associeret chefkonsulent

  • Cand.mag. i Antropologi og Organisationspsykologi fra Aarhus Universitet.
  • 18 års erfaring som organisations- og ledelseskonsulent i offentlige og private virksomheder.
  • PCC-certificeret coach v/International Coach Federation med mere end 2500 timers dokumenteret coacherfaring samt ORSCC-certificeret Teamcoach v/Center for Right Relations, USA (18 måneders uddannelse og certificering).
  • 2-årig Integral Psykologisk Efteruddannelse v/Vibeke Adler (godkendt specialistuddannelse af Psykologforeningen)
  • Specialer: Træning og certificering af erfarne ledere i teamledelse bl.a. via Teamcoach uddannelse, coaching og sparring af ledere og ledelsesteams samt facilitering af forandringsprocesser.

Omdrejningspunktet for det meste af Lenas konsulentarbejde er ledelsesudvikling og forandringsprocesser, herunder opbygning og udvikling af ledelse, samarbejde og kultur i teams og organisationer. Hun er optaget af at skabe tilpasse forstyrrelser hos de ledere, teams og organisationer, hun samarbejder med. Derudover har hun særligt fokus på, at udvikling og implementering af forandringsprocesser skal give god mening og konkrete resultater i praksis.

Lena arbejder bl.a. med de tre intelligenser: Emotionel, Social og System Intelligens som grundantagelser bag hendes facilitering af processer, hvad enten det er 1:1 samtaler, i ledergrupper eller store organisationer. Hendes nærvær i og forståelse for relationer gør hende til en eftertragtet konsulent og coach.

De tre intelligenser bruges også af Lena privat, når hun ”tager sin egen medicin” ift. egne relationer og systemer. Derfor praktiserer hun f.eks. en del mindfullness.

Lena kommer fra en stilling som selvstændig konsulent i Uldall Consult ApS i +10 år og inden da som organisationskonsulent i Århus Amts Uddannelsesafdeling og intern organisationskonsulent i Skanderborg Kommune.

Kontakt

+45 86 26 13 66
info@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter