Maiken Rønde Olesen

Organisationskonsulent

  • Psykolog, cand.psych.
  • 3 års erfaring med konsulentarbejde bl.a. med organisationsudvikling, udvikling af ledelsesteam og ledersparring
  • Forskningserfaring samt udvikling af processer som forbinder forskning og praksis
  • Undervisning og vejledning på det psykologiske felt på bl.a. Erhvervsakademi Aarhus og Det Sociale Akademi
  • Solid erfaring med samtaler; coaching, supervision og terapi

Maiken er psykolog med stor interesse for mennesker og systemer i organisationer. Hun er særligt optaget af forandringsledelse og arbejder entusiastisk, nysgerrigt og kontaktfuldt med problemstillinger og potentialer i bl.a. implementering, læring og kultur i organisationer.

I Maikens arbejde med at forbinde forskning og praksis, har hun beskæftiget sig med hvordan metodiske modeller kan implementeres, for at professionalisere arbejdet i en kommunal enhed. Her er arbejdet med forandringsledelse en afgørende faktor.

Maiken har en naturlig evne til at møde mennesker og organisationer udforskende og åbent, og hun formår at sikre tillid i relationer. Hun lægger et stort stykke arbejde i at forstå de situationer, hun beskæftiger sig med, og gør sit yderste for at medvirke til, at værdifulde resultater opnås.

Som supplement til konsulentarbejdet har Maiken en intern rolle, hvor hun arbejder med strategisk support for UKONs ledelse.

Maiken bruger alle sine sparepenge på at rejse ud i verden, gerne med sit kamera under armen, en sovepose i tasken og et par vandrestøvler på fødderne.

Kontakt

+45 26 17 24 41
mro@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter