Marianne Livijn

Marianne Livijn

Chefkonsulent, ErhvervsPhD-stipendiat

  • Kandidat i Corporate Communication ved Handelshøjskolen i Aarhus
  • 7 års ledelseserfaring fra IT branchen
  • EMCC certificeret coach
  • Ekstern lektor ved Aarhus Universitet

Marianne har arbejdet en årrække som HR chef i IT branchen, hvilket har givet hende stor erfaring med en lang række HR og udviklingsprocesser som f.eks. lederudvikling, strategiprocesser, procesoptimering, talentudvikling og coaching. Marianne har et stærkt teoretisk fundament og har gennem de sidste 8 år været underviser og vejleder på Aarhus Universitet. Den solide ledelseserfaring og det stærke teoretiske fundament sætter Marianne i spil i hendes rolle som konsulent, så der skabes både indsigt og fremdrift.

Som konsulent er Marianne ihærdig, målorienteret og skarpsindig. Hun motiveres af at skabe resultater sammen med kunden, og lader derfor ikke udfordringer stå i vejen for at nå i mål. Hun er kontaktfuld, skaber stærke relationer, og udemærker sig ved sin evne til hurtigt at sætte sig ind i kundens forretning.

Marianne er særligt optaget af implementeringsprocesser og undersøger i samarbejde med Aarhus Universitet, hvordan ledelse af både det formelle og uformelle kan styrke implementeringsudbyttet under strategiske forandringer.

Marianne er en habil maratonløber og balancerer en til tider hektisk hverdag med yoga og meditation.

Marianne har været ansat i UKON siden 2014.

Kontakt

+45 40 95 73 70
ml@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter