Marlene Fabricius Jepsen

Projektkonsulent

  • Bach. Eng. & Int. Virksomhedskommunikation fra Aalborg Universitet
  • Specialestuderende ved Aalborg Universitet
  • 5 års erfaring med projektledelse og kommunikation

Marlene er en kreativ sjæl med et udpræget organisatorgen. Hun er dygtig til at strukturere, og har øje for detaljen i det hun beskæftiger sig med. I sit arbejde er hun nysgerrig, og går til enhver opgave med mennesket i fokus. Derfor skriver Marlene speciale omkring tillid i internationale ledelsesteams. Særligt er hun optaget af forskellen hos mennesker, og den måde hvorpå tillid opfattes forskelligt. Dette må kunne anvendes som en kvalitet og en styrke i internationale teams.

Hos UKON arbejder Marlene med en kommunikativ tilgang til ledelse. Hun anerkender vigtigheden i at kende sin målgruppe til fulde, for at kunne levere en givende kommunikation – hvad enten det er bred online kommunikation, eller med den enkelte leder og ledergruppe i fokus. Således assisterer hun på en bred vifte af opgaver.

Marlene startede i UKON som kommunikationspraktikant i sommeren 2016. Privat bor hun i Viborg, hvor hun nyder en god løbetur rundt om Søndersø. Marlenes store hobby er at rejse og at samle på oplevelser, og hun stikker gerne af til nye destinationer, når tid og penge tillader det.

Kontakt

+45 86 26 13 66
mj@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter