Mie Krog

Associeret

  • Koncernledelseskurser fra bl.a. ORKLA, LEGO, JYSK
  • HD i Afsætning fra Syddansk universitet
  • Cand.negot. fra Syddanske Universitet

Mie Krog er tilknyttet UKON som associeret. Hun har i samarbejde med Jette Lindhard udviklet forløbet for kvindelige topledere Potential & Power. Mie har mere en 20 års ledererfaring fra store skandinaviske og jyske virksomheder. Mie har i den sammenhæng tilbragt størstedelen af sin erhvervskarriere med at arbejde i spændingsfeltet mellem kulturer og funktioner i store komplekse organisationer. Særligt den digitale transformation af de kundevendte funktioner har været et omdrejningspunkt i de organisationer, som Mie har arbejdet for og med.

Mie har en særlig interesse og indsigt i, hvordan man motiverer flere kvinder til at blive ambitiøse med deres lederskab, og hun har gennem de sidste 15 år beskæftiget sig med at øge indsigten og interessen for, at kvinder vælger toplederjobs. Det er senest blevet til etableringen af netværket Bestyrelseskvinder, som i dag drives som en selvstændig og frivillig NGO samt virksomheden SelectionF, som professionelt beskæftiger sig med at facilitere rekruttering af kvinder til bestyrelser. Begge tiltag danner rammen om en dybdegående indsigt i, hvordan virksomheder kan arbejde målrettet for at styrke diversiteten i deres organisation og herigennem udnytte det åbenlyse kompetente potentiale, som kvinder udgør i erhvervslivet. Sideløbende med dette indgår Mie aktivt som både formand og medlem i flere bestyrelser.

Privat er Mie bosiddende i Viby ved Aarhus med familien, og i sin fritid tager hun gerne travestøvlerne og løbeskoene på for at nyde Marselisskoven helt tæt på.

Kontakt

+45 86 26 13 66
info@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter