Mikkel Torngaard

Projektkonsulent, kommunikation

  • Studerende på bacheloruddannelsen i International virksomhedskommunikation i engelsk og kommunikation på  Aarhus Universitet, BSS
  • Flere års erfaring med kommunikation fra forskellige brancher.
  • Erfaring med forskellige typer af kommunikation, som eksempelvis SoMe kommunikation, nyhedsbreve & nyhedsmail, tekstforfatning, content produktion, strategisk planlægning af kommunikation mf.

Som person er Mikkel meget målrettet og ved, hvad der skal til, for at et projekt går fra idé til handling. Qua sit studie har han stor viden om og interesse for betydningen af kommunikation i det organisatoriske liv. Mikkel arbejder med kommunikation som et middel til at skabe sammenhæng og mening mellem mennesker internt i en organisation. Og han er optaget af at sikre, at et budskab, der rettes eksternt, når kunden på bedst mulig vis.
Mikkel elsker at have med mennesker at gøre og er særligt optaget af modtagerens oplevelse af det kommunikerede.

Hos UKON arbejder Mikkel tæt sammen med resten af UKONs konsulenter om at sikre, at UKONs kommunikation konstant udvikles, så virksomhedens professionelle image og brand står tydeligt frem.

Privat bor Mikkel i centrum af Aarhus, hvor han nyder at udforske byen. Desuden elsker han udelivet, uanset om det er en lang gåtur, en sejltur på vandet eller den seneste hobby, jagt.

 

Kontakt

+45 86 26 13 66
mt@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter