Morten Fogsgaard

Morten Fogsgaard

Chefkonsulent, Partner, ErhvervsPhD-stipendiat

  • Uddannet psykolog fra Aarhus Universitet med efteruddannelse fra The Bayswater Institute, London
  • 8 års konsulenterfaring
  • ErhversPhD-stipendiat i ledelse- og organisationspsykologi ved Aalborg Universitet
  • Ekstern lektor, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet.
  • Underviser på masteruddannelsen i Ledelse- og Organisationspsykologi (LOOP) ved Aalborg Universitet samt på Master of Public Governance ved Copenhagen Business School.

Morten brænder for at arbejde med, og videreudvikle, arbejds- og organisationspsykologien både i teori og praksis. Han arbejder aktuelt med konsultation og forskning inden for ledelsesudvikling, ledelse af tværgående samarbejdsprocesser, udvikling af ledelsesteams samt magt og indflydelse i organisationer. Morten har udgivet en række artikler og senest været med til at lave bogen Magt i organisationer.

Som konsulent og underviser er Morten karakteriseret ved en fokuseret, troværdig og overbevisende fremtoning, og han formår på tydelig vis at koble komplekse teorier og metoder, så de bliver forståelige og så deltagernes praksis og aktuelle udfordringer kommer i spil.

Morten beskæftiger sig med en bred vifte af forskellige konsulentopgaver (med særligt fokus på udvikling af ledelsesteams, tværgående samarbejde, organisationsudvikling og det personlige lederskab). Han er til stadighed optaget af, hvad der skal til for, at både den enkelte og organisationen udvikler sig i samme retning. Væk fra middelmådighed og hen mod større effektivitet, kreativitet og arbejdsglæde.

Inden Morten startede hos UKON, har han bl.a. arbejdet som arbejds- og organisationspsykolog med fokus på psykisk arbejdsmiljø og været ansat på Psykologisk Institut, Aarhus Universitet.

I fritiden holder Morten meget af at være sammen med sin familie og venner. Derudover sætter han stor pris på at spille musik, læse bøger, stå på ski og spille golf. En stor del af fritiden bruger han ligeledes på at holde sig fagligt opdateret.

Morten blev ansat hos UKON i 2010.

Kontakt

+45 20 65 77 41
mf@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter