Palle Weinreich

Palle Weinreich

Direktør, Partner

  • Erhvervspsykolog, uddannet cand. psych. Autoriseret.
  • Akademiøkonom
  • 17 års konsulenterfaring
  • 11 års erfaring som leder
  • Specialer: Udvikling af ledelsesteams og ledere, strategiprocesser samt rådgivning og gennemførsel af organisatoriske forandringer.

 

Palle er det, man bedst kan betegne som en forretningsorienteret erhvervspsykolog.

Hans mangeårige erfaringer har bragt ham bredt omkring en mængde private og offentlig organisationer, hvor han er vant til at arbejde i øjenhøjde med både topledere, mellemledere og specialister.

Palles tilgang er konkret og praktisk orienteret; han er optaget af det, der virker og af at skabe resultater. Varemærket er en ligefrem stil, straight to the point – og med en evne til at tage direkte fat på de emner, der er afgørende for at ledere og teams flytter sig. Evnen til at kombinere det forretningsmæssige, det organisatoriske og det psykologiske i de rigtige doseringer er gennemgående.

Palle har siden 2006 været en del af UKONs ledelsesteam med personaleansvar for en del af firmaets konsulenter samt en rolle som firmaets finansminister.

Før UKON har Palle været managementkonsulent i PA Consulting Group og arbejdet som regional eksportchef i en dansk tekstilvirksomhed.

Kontakt

+45 51 35 94 40
pw@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter