Rikke Autzen

Chefkonsulent

  • Uddannet Cand.Merc i Organisation og strategi. Efteruddannet intensiv dynamisk coach, systemisk konsulent og i gruppeanalyse
  • 20 års konsulenterfaring fra private som offentlige organisationer som intern og ekstern konsulent
  • + 10 års erfaring med coaching og sparring af ledere og lederteams
  • Specialer: Udvikling af ledelsessystemer, lederteamudvikling og individuel ledersparring

Rikke arbejder passioneret med at fremelske de synlige og knap så synlige potentialer og få dem maksimalt koblet til organisationens mål og strategier.

Rikke arbejder med sikker hånd i organisationen på især leder- og chefniveau. Hun har trænet 10.000 timer i at bygge holdbare broer mellem forskellige perspektiver ud fra den idé, at under vandet er alle øer forbundne.

Rikke er optaget af, at udviklingsprocesser skaber handlekraft og resultater. Hendes stil er kendetegnet ved stærke og tillidsfulde arbejdsrelationer, så der bliver plads til modigt udviklingsarbejde. Rikke er konsulenten, der sætter en ære i at arbejde tæt på praksis. Helt tæt. Derfor vil du ofte høre hende tale om action inquiry som metode og opgaven som den samlende figur.

Rikke er scenebyggeren. Hun samskaber med kunden den scenografi og koreografi, som organisationen og menneskene i den har brug for.

For meningens og arbejdsglædens skyld, ja, men også for forretningens og progressionens.

Privat bor hun i Aalborg sammen med sin familie. Her vil du kunne møde hende i ikke-konsulenttøj og gummistøvler på den lokale rideskole.

Kontakt

+45 22 80 20 89
ra@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter