Thorbjørn Larsen

Organisationskonsulent

  • Erhvervspsykolog, uddannet cand. psych. fra Aarhus Universitet
  • Snart 10 års del- og fuldtidserfaring som underviser i ind- og udland
  • To års erfaring som adfærdsdesigner, med kunder indenfor det private såvel som det offentlige
  • Flerårig forskningserfaring indenfor kognitionspsykologi

Thorbjørn har altid været fascineret af spørgsmålet om, hvordan mennesker tager beslutninger, og hvad der former deres adfærd. Ikke mindst i organisatoriske kontekster, hvor et hav af faktorer påvirker os og indimellem medfører, at vi mister blikket for det, vi egentlig havde sat os for.

I sit arbejde er Thorbjørn kendetegnet ved at have en rolig og overbevisende fremtoning samt en evne til at hjælpe kunder systematisk fra A til Z. Han er god til at uddrage essensen af komplekse teorier og problemstillinger, for derefter at oversætte disse til pragmatiske løsninger der formidles på en let forståelig måde.

Parallelt med sin konsulentopgaver laver Thorbjørn ligeledes strategisk support på UKONs udviklings- og forskningsprojekter.

I ferier og fritid er Thorbjørn ofte at finde på løbe- og vandrestier, hvor benene bliver holdt ved lige. Der skal i det hele taget ikke megen overtalelse til for at lokke Thorbjørn på friluftstur – ikke mindst fordi det er en anledning til at lufte grej og udstyr.

Kontakt

+45 40 99 89 00
tl@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter