Hvorfor er det så svært at lykkes med tydelig og effektiv intern kommunikation i forandringsprocesser?

Torsdag d. 9 juni 2016 kl. 16.00-17.00 har du mulighed for at deltage i en international tænketank med fokus på kommunikation i forandringsprocesser. Brug en time på at dele din holdning og få shutterstock_246255295_380x380inspiration fra internationale eksperter og praktikere, der deltager i Synthetron sessionen.

“In this Think Tank we will explore how to get to successful internal communications during periods of change. We will explore new ways of thinking about how to become a communicating community that shares open dialogue and moves forward transparently”.

Onlinedrøftelsen vil belyse spørgsmål som: Hvorfor er det så svært at opnå autentiske dialoger? Hvad er ulemperne ved ”propaganda”? – og hvorfor er det stadig så udbredt? Og hvad er fordelene egentlig ved at lykkes med den interne kommunikation?

Erfaringer og best practice vil blive samlet til en rapport, som bliver tilgængelig for alle deltagere. Ambitionen er sammen at identificere 5 veje til effektiv intern kommunikation i forandringsprocesser.

Interesseret?

Gå ind på Synthetron

Tilbage til: Nyheder