Invitation til WORK & TALK: Ledelse og samskabelse

Er du optaget af samskabelse og nysgerrig på, hvordan den skal ledes? Tror du på,  at samskabelse med borgere og medarbejdere kan flytte den offentlige sektor og er du på jagt efter eksempler på, hvad der kan opnås og hvor faldgruberne ligger? Leder du efter dem, der kan sætte nye rammer og tænke ud af boksen, og vil du høre om hvad designere og arkitekter kan bidrage med?

Så vær med når UKON, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering og Dansk Psykologisk Forlag inviterer til WORK & TALK om offentlige ledelse og samskabelse onsdag d. 28. november 2018. Vi glæder os til at se dig!

WORK & TALK er en vidensfestival, hvor offentlige ledere, konsulenter og forskere mødes om samskabelse i den offentlige sektor. Vidensfestivalen er et åbent forum om ledelse af samskabelse og samskabende ledelse. Med inspiration fra designverdenen åbner festivalen med spørgsmålet: Kan samskabelse blive en game changer og hvem har bolden? Der vil være åbne samtaler og mini-workshops med udgangspunkt i konkrete cases fra danske kommuner. Om eftermiddagen drejer vi samtalen hen på hvordan samskabelsesprocesser kan skaleres, og hvordan man som leder skaber rum hvor samskabelse bliver en del af en ny dagligdag.

PROGRAM
Kl. 09.30          Ankomst og networking
Kl. 10.00          Velkomst og keynote speak
Kl. 11.15           Work- & talkshops
Kl. 12.30           Frokost, networking og event
Kl. 13.30           Work- & talkshops
Kl. 15.15           Afslutningsdebat
Kl. 16.00          Tak for i dag

PRAKTISK
Der vil være rig mulighed for networking og faglig sparring. Der serveres kaffe, the og vand og man kan købe en let frokost. Derudover er det muligt at købe Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor til særpris på dagen.

TID & STED
Onsdag den 28. november 2018, kl. 9.30 – 16.00, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Philip De Langes Allé 10, 1435 København K., (Auditorium 6 i auditoriebygningen, bygning K).

TILMELDING
Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 22. november.

Følg med på www.ledelseidetoffentlige.dk, hvor det endelige program, bidragsydere, events og talks vil blive offentliggjort løbende.

Du kan også læse mere her.

Tilbage til: Nyheder