UKON tilbyder som noget nyt erfarne ledere og konsulenter certificering i Teamcoaching

Uddannelsen giver dig en dybdegående forståelse af og træning i emotionel, social og system intelligens, som du direkte kan bruge i dit arbejde med relationer og teams. Coachuddannelsen er derfor for dig, der er motiveret for at udvikle dine egne – og coache andres – relationskompetencer. Gennem din egen udvikling og selvindsigt på uddannelsen bliver du bedre til at begå dig i og lede relationer og teams. Coaching af relationer og teams er en særlig niche indenfor coaching. Gennem denne avancerede uddannelse udvikler du de færdigheder, der kræves, for at indgå i denne niche.

Uddannelsen består af tre moduler á tre dage, tre webkonferencer med træning og supervision mellem modulerne og to dages integration/certificering. Det forventes, at du træner coaching mellem modulerne i mindre træningsgrupper.

Uddannelsen ledes af chefkonsulent Lena Uldall, der er internationalt uddannet og certificeret relations- og systemcoach (ORSC) ved Center for Right Relationship (akkrediteret teamcoach uddannelse) og PCC ved ICF med mere end 2400 timers dokumenteret coacherfaring samt en 2-årig Integral Psykologisk Efteruddannelse.

Læs mere om uddannelsen her.

Vil du styrke din evne til at lede og facilitere dit team? UKONs nye teamcoachuddannelse giver dig praksisnær træning af emotionel-, social- og system-intelligens i arbejdet med teams. Uanset om du er leder, teamleder, koordinator, konsulent eller facilitator får du stærke redskaber til at understøtte teamets udvikling. Læs mere om de 3 intelligenser i teamcoaching her.

teamcoach-uddannelse_videotekst

Se denne dogmeoptagelse, hvis du vil høre, hvad tidligere deltagere på Teamcoach uddannelsen siger om deres udbytte af uddannelsen.

Mere info eller tilmelding til chefkonsulent Lena Uldall, lu@ukon.dk, mobil 21759080.

 

 

Tilbage til: Nyheder