Job hos UKON

Bliv en del af et ambitiøst konsulenthus med et stærkt sammenhold.

Hos UKON understøtter vi ledere i at nå ambitiøse mål og hjælper organisationer med at gennemføre krævende forandringer – og samtidig har vi en brændende ambition om at vi VIL flytte feltet fagligt! Det kan vi kun leve op til ved at have et stærkt team af de skarpeste hoveder i branchen.

Fagligt er vi en blanding af kandidater med baggrund inden for psykologi, økonomi og humaniora, der har opbygget et fælles grundlag som konsulenter og som formår at udnytte mulighederne i det tværfaglige. Fælles er faglig tyngde, organisationspsykologisk forståelse og et stærkt forretningsfokus. Og så plejer vi at sige om os selv, at vi er erfaringsramte. Vi har taget del i livet – og lært af det.

Samtidig sætter vi en ære i at have et firma med et stærkt intern sammenhold, højt til loftet og plads til at have det sjovt. Vi er overbevist om at tillid, medbestemmelse og frihed under ansvar giver de bedste organisatoriske resultater – og det praktiserer vi selv!

Vi har en kollegial kultur, der i den grad er karakteriseret ved generøsitet både fagligt og personligt. Vi investerer os selv, vores tid og vores ressourcer i løbende kompetenceudvikling, efteruddannelse og gensidig sparring. 4 uger om året er afsat til udvikling af os selv, vores faglighed og vores egen organisation. Det er altafgørende for at vi kan levere gode resultater hos kunderne.

Vi er rasende ambitiøse i forhold til vores forretning, vores kunder og vores faglige kvalitet – og vi er dybt optaget af at have et liv ved siden af arbejdet. Også når det ikke lykkes.

Ledige stillinger vil blive annonceret her på siden. Du er også velkommen til at søge uopfordret til Jette Lindhard, adm.dir.: jl@ukon.dk, eller Palle Weinreich, direktør: pw@ukon.dk.

Aktuelt:

UKON søger netop nu back office medarbejder. Læs mere her.

Tilbage til: Om os