Personlig ledelse

Personlig ledelse

Har du sat et ambitiøst mål – for dig selv eller din organisation? Står du foran en skelsættende mulighed eller udfordring? Vil du lykkes på et nyt niveau? Vi designer individuelle coaching forløb med fokus på din personlige ledelsesudvikling. Forløbet skal give dig afgørende udviklingsryk – både personligt og for din organisation.

Succesfulde ledelsesteams

Udnytter jeres ledelsesteam potentialet i at arbejde tæt sammen? Gør I hinanden bedre, arbejder effektivt og skaber fælles stærke resultater? Et intensivt udviklingsforløb kan på få måneder rykke teamet til næste niveau– og skabe stærkere kurs, koordinering og commitment i hele organisationen.

Strategisk organisations-udvikling

Skal I lykkes med store forandringer, må arbejdet med strategi, struktur, forretningsprocesser og mennesker tænkes sammen. Med et gennemtænkt integreret udviklingsforløb får I sat fokus på effektiv implementering af forandringer, på strategi og energi, på indsigt og hurtig handling.

Ledelse på tværs

Hvordan sikrer I fremdrift og resultater når god opgaveløsning er afhængig af samarbejdet på tværs af afdelinger, organisationer eller sektorer? Hvordan inddrager I kunder, borgere eller andre interessenter i at finde løsninger på fælles problemer? Udnyt UKON’s specialistviden om netværksledelse og samskabelse.