Crowdsourcing med Synthetron

 – Et revolutionerende værktøj til at lede og handle med indsigt i jeres medarbejdere og samarbejdspartnere

Medarbejdere er den moderne organisations vigtigste ressource. De rummer ideer, indblik og et enestående potentiale for innovation. Men hvordan kan I mobilisere medarbejdernes og øvrige samarbejdsparteres unikke indsigter og være på forkant med udfordringer i jeres organisation? Og hvordan kan I træffe bæredygtige beslutninger uden at vide, hvad jeres interessenter virkeligt mener?

Med det elektroniske værktøj Synthetron bliver det nu muligt at sammensætte samtlige interessenter og samarbejdspartnere og modtage ærligt feedback direkte fra de væsentligste kilder – hjerner og hjerter fra alle organisationens afkroge kan inddrages i en udviklende dialog.

Syntheron er den digitale platform, der effektivt etablerer kontakt på tværs af organisatoriske grænser og lokaliteter og giver det fulde billede af deltagernes bedste ideer og oprigtige meninger. Med værktøjet kan I sammensætte op til tusind deltagere. Medlemmer kan fra hver deres hjørne af jeres organisation, på tværs af landegrænser, anonymt diskutere de vigtigste emner i en reel samtale.

På en enkelt time kan I således genere uvurderlig information. Synthetron uddrager essensen af diskussionerne, og tilbage står de temaer og synspunkter, der vinder størst tilslutning fra de mennesker, der har betydning for jeres organisation.

I bliver i stand til at lytte til jeres medarbejdere og samarbejdspartnere, engagere jer i deres meninger og indsamle værdifuld feedback, der kan kvalificere de organisatoriske beslutninger. Synthetron skaber grundlag for en ledelsespraksis, der handler med ekstrem indsigt i sine medarbejdere og samarbejdspartnere.

Det digitale værktøj er brugt til at understøtte processer med fokus på fx. strategiudvikling, forandringsledelse, kulturudvikling, stakeholder management og demokratiske processer i organisationer såsom IKEA, Vattenfall, Carlsberg, Philips, Rabobank, Siemens, Canon og mange kommuner, ministerier og andre myndigheder.

UKON har eksklusiv licens til anvendelse af Synthetron i Danmark.

Se en præsentation af Synthetron her:

Crowdsourcing_300x300

Tilbage til: Ledelse på tværs