Anders Trillingsgaard

Anders Trillingsgaard

Forskningschef, Partner, Bestyrelsesformand

  • Specialer: Udvikling af ledelsesteam og undervisning i ledelse
  • ErhvervsPhD om ledelsesteams fra Aalborg Universitet 2010.
  • Autoriseret psykolog med 13 års konsulenterfaring
  • International erfaring fra lange studieophold ved Center for Creative Leadership, Kirkwood College og Manchester Metropolitan University

Anders er blandt de mest toneangivende kræfter i udviklingen af ledelsesteam i Danmark. Han har skrevet den første og foreløbigt eneste Ph.d. om udvikling af ledergrupper og flere af de mest læste artikler på området:

  • ”Myten om team” i bogen ”TEAM”
  • ”Det møgbeskidte ledelsesteam” i bogen ”Følelser i ledelse”
  • ”Forbyd lederudvikling” på ledelseidag.dk og deres trykte Special Edition
  • ”Investing in the production of leadership” PÅ CCL’s globale blog: LeadingEffectively.com

Hans nye bog: ”Ledelsesteamet gentænkt” kom i 2015 på Dansk Psykologisk forlag og var en stor succes. Se yderligere publikationer og videoer fra forskellige oplæg på LinkedIn.

Udover at udvikle feltet fagligt har Anders selv arbejdet med 100vis af ledergrupper i regioner og kommuner, på universiteterne, samt i private organisationer som KMD, Danfoss og LEGO. Anders sidder også selv i flere bestyrelser.

Anders er en rost foredragsholder og underviser på adskillige masterprogrammer i ledelse, lederkonferencer og internationale videnskabelige konferencer. Han får systematisk høje evalueringer for at tilrettelægge engagerende undervisning på højt niveau og være blandt de bedste til at gøre ledelsesteori spændende, forståelig og brugbar.

Privat læser Anders kun fagbøger og er del af en familie, hvor alle andre også er psykologer, så når der skal slappes af, sker det i køkkenet, med det nyeste computerspil eller på vandet med kajak eller kite.

Anders blev opdaget af UKON i 2005, og har været partner siden 2009. I 2012 blev han valgt som formand for partnerkredsen/bestyrelsen og har siden 2013 været chef for forskningsaktiviteterne i UKON.

Kontakt

+45 28 63 79 29
at@ukon.dk

Tilbage til: Konsulenter